Gyógyuljatok minél hamarabb meg ti is és Molliék is.
Eredmények 141-tól/től 150-ig összesen 761
-
2010-03-04 #141
Xceed - Dcont Personal Opt.
Sziasztok,
Egy kis érdekesség:
Kisfiunk beteg, hörghurut, nehezen lélegzik, taknyos, szóval szenvedünk rendesen. Kis Drága.
Az előbb mértük a cukrát, Xceed 17,9-et mutatott. Megijedtem, gyorsan megmértük Dcont Personallal is, azt pedig 13,0-at.
(egyébként azóta, mióta megvettük az Xceed-et, nem mértünk egyszerre a kettővel, azóta nem hasonlítgatjuk, de most ennél a magas értéknél megtettük)
Bázisa megemelve, bólus nagyobb adag adva, mégis magas a VC.
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, drukkoljatok!
Amúgy egy olyan gyógyszert kapott, amitől még most is pörög, "beszél", sikítozik, még mindig játszik ezerrel, pedig már rég aludnia kellene.
Hála Isten, a kedve az jó.
Üdv
umbra
-
2010-03-05 #142
- Regisztrált
- Jan 2010
- Hol
- Békés megye
- Üzenet
- 825
- Blog bejegyzés
- 4
- Köszönet
- 51
- 15 alkalommal
12 üzenetét köszönték meg
Zsuzsi
Szandi: Medtronic Paradigm Veo (Novorapid)
-
2010-03-05 #143
-
2010-03-05 #144
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
Somcsika, köszi, igyekszünk

Ma röntgenen voltunk a kicsivel, de szerencsére nincs tüdőgyulladása. Mostmár inkább mi a férjemmel vagyunk igen pocsékul... De mi már január eleje óta csináljuk ezt szinte megállás nélkül, de eddig ez volt a legdurvább.
Umbra, remélem, ti nem lesztek annyira betegek, mármint felnőttek. Ez sem egy szuper dolog, tök betegen ellátni a gyereket. Nekem egy betegség alatt mindenhova ugrál a cukrom, ahová bír és nem érzem sajnos, valahogy náthásan, vírussal nem érzem sem az alacsonyat sem a magasat.
-
2010-03-08 #145
Sziasztok,
Írtam egy hosszú litániát, de eltűnt....
Besokalltam, ennyi.
-
2010-03-08 #146
Ne sokallj be, írd le megint, ha tudunk segítünk!
(Írd meg jegyzettömbben, vagy wordben, aztán másold be a hozzászólás ablakba.
)
Üdv: poe
Medtronic Paradigm 722; Edukátor
-
2010-03-13 #147
Szia Poe és kedves Mindenki,
Végül nem volt már erőm leírni a gondomat és kérdéseimet újra, de majd megint összeszedem a gondolatomat és megosztom veletek.
Sajnos nem vagyunk jobban, kisfiamnak kezdődő tüdőgyulladása van, már vagy 2 hete szenvedünk. Nem elég a cukorbetegség, az azzal járó nehézségek, még ez is! Nagyon sajnálom szegényt, az elmúlt egy hét nagyon nehéz volt, alig kapott levegőt és nagyon náthás is.
Tegnap kapott antibiotikumot, szerdán kell visszamenni orvoshoz.
Először azt mondták, hogy asztmatikus hörghurut, de állítólag most ez annál több, volt mellkasröntgen is, ami bebizonyította, hogy hörghurutnál több.
Lenne hozzátok egy kérdésem. Sokan ajánlották, hogy vigyük el babócát sóbarlangba, jó a cukorra (állítólag) és erre az asztmatikus dologra is. Az asztma bejátszhat szegénykémnél, mert az öcsém is asztmás volt kiskorában, de kikezelték.
Szóval, szerintetek a cukorbetegségére jó hatással lenne a sóbarlang?
Próbálta már valaki?
Mindenkinek jó hétvégét!
üdv:
umbra
-
2010-03-13 #148
Nem hiszem, hogy a sóbarlang befolyásolná a vércukorszint alakulását, de szerintem ártani sem árt.
Üdv: poe
Medtronic Paradigm 722; Edukátor
-
2010-03-13 #149
Én sem hallottam még soha, hogy a sóbarlang a vc-szintre hatással volna, viszont a légúti betegségekre biztosan, s ha az múlik, jobbak lesznek a cukik is.
A saját gyerekorvosunk gyermektüdőgyógyász. Ő mondja mindig nyomatékkal az alábbiakat. Gondolom, mindent mondtak már nektek, mit kell tenni a javulás érdekében. Azért mégis hagy említsem meg, hogy az állandó porszívós orrszívás rendkívül fontos, nehogy további szövődmények legyenek, s fontos, hogy a szoba levegője ne legyen száraz, hanem meleg és párás!
Jobbulást kívánok és kitartást!Grácia
-
2010-03-13 #150
- Regisztrált
- Sep 2008
- Hol
- Budapest,
- Üzenet
- 4,638
- Blog bejegyzés
- 2
- Köszönet
- 127
- 181 alkalommal
133 üzenetét köszönték meg
Hasonló témák
-
Cukorbetegség és terhesség
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-06-08, 06:31 -
Idegbántalom és cukorbetegség
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-05-23, 12:03 -
II.tip.cukorbetegség és inzulin
Zsu77 által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 5Utolsó üzenet: 2009-04-02, 08:56 -
Már csecsemőkorban kiderül elhízunk-e
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-04-02, 12:00 -
A cukorbetegség és a fogbetegségek
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2009-02-01, 02:50

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel

Borka