Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

11. oldal, összesen 11 ElsőElső ... 7891011
Eredmények 101-tól/től 107-ig összesen 107

Téma: Lábápolás

lizzi logója
    lizzi jelenleg nem elérhető Fiatal veterán
    Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    Zsámbok
    Üzenet
    1,361
    Köszönet
    45
    59 alkalommal
    39 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző somcsika Üzenet megjelenítése
    Umbra,
    A benőtt körmöt egy kis lézeres beavatkozással ki tudják úgy vágni, pontosabban csinálnak a körömnek egy vályatot ahol utánna benövés nélkül tud nőni. Ezt tudtommal egyszer kell megcsinálni, mert utánna a gyerek lábujjával együtt nő ez a vályat is. Egy kicsit drasztikusnak hangzik, de max 1 hét kellemetlenség az egész, mire begyúgyul, de tutti. Több ismerősömnek is csináltak már ilyet és azóta minden rendben van velük.
    Lacusomnak is visszaforduló körme van a nagylába ujjain, de hálistennek, ha fürdés után vágom neki, akkor szépen a visszakanyarodó részt ha alányulok ki lehet fordítani és egyszerűen levágni, éppen az este volt nálunk is az "operáció".
    ez fizetős beavatkozás?csak mert ajánlani nem sok helyen ajánlják állami helyen....
    én sem hallottam még róla,pedig volt problémám ezzel....
    lizzi

Spirit pumpa-NovoRapid inzulinnal

borka logója
    borka jelenleg nem elérhető Őskövület
    Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Budapest,
    Üzenet
    4,637
    Blog bejegyzés
    2
    Köszönet
    127
    181 alkalommal
    133 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző lizzi Üzenet megjelenítése
    ez fizetős beavatkozás?csak mert ajánlani nem sok helyen ajánlják állami helyen....
    én sem hallottam még róla,pedig volt problémám ezzel....
    Szia Lizzi !

Itt böngészhetsz kedvedre,az oldal alján találod az árakat,amik egy kicsit mellbevágóak.

http://www.arsmedica.hu/benott-korom.html
    La Borka
    Roche, Spirit pumpa Novorapid

3. A következő tagok köszönték meg borka üzenetét:

umbra08 logója
    umbra08 jelenleg nem elérhető Feltörekvő
    Regisztrált
    Dec 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    578
    Köszönet
    56
    45 alkalommal
    27 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző somcsika Üzenet megjelenítése
    Umbra,
    A benőtt körmöt egy kis lézeres beavatkozással ki tudják úgy vágni, pontosabban csinálnak a körömnek egy vályatot ahol utánna benövés nélkül tud nőni. Ezt tudtommal egyszer kell megcsinálni, mert utánna a gyerek lábujjával együtt nő ez a vályat is. Egy kicsit drasztikusnak hangzik, de max 1 hét kellemetlenség az egész, mire begyúgyul, de tutti. Több ismerősömnek is csináltak már ilyet és azóta minden rendben van velük.
    Lacusomnak is visszaforduló körme van a nagylába ujjain, de hálistennek, ha fürdés után vágom neki, akkor szépen a visszakanyarodó részt ha alányulok ki lehet fordítani és egyszerűen levágni, éppen az este volt nálunk is az "operáció".
    Köszi a tippet Zsuzsi, utána nézek ennek a lézeres dolognak!

andrea09 jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Jun 2011
    Üzenet
    4
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett Lábápolás

Szerintem fontos, hogy amit a bőrünkre kenünk, legyen az a kezünk, arcunk, lábunk, természetes anyagokból készüljenek.Mivel nagyon érzékeny a bőröm lábápolásra is bioterméket használok.

Magdika jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Berettyóújfalu
    Üzenet
    107
    Blog bejegyzés
    1
    Köszönet
    0
    6 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Kedveseim! Ritkán jutok el ide hozzátok, de emlékeztek rá már egyszer erről írtam nektek. Cukorbeteg, csak áztatott lábat habkővel reszeljen, azt is a kádba víz alatt. Vigyázni kell a sérülések elkerülésére. Utána pedig egyszerűen kakaóvajjal jól bekenni. Ezt addig amíg a száradt repedt bőr felpuhul. Heti egy-két alkalommal a zuhanyzás után egy kád kellemes vízben való fürdőzés, melybe öntünk fürdőhab helyett olíva olajat. Ez után pedig csak felitatjuk a bőrünkről a vizet, nem törölközünk meg alaposan. Az olajat nem dörzsöljük le. Így rendbe lehet tartani a diabétesz száraz bőrt. 51 éve küzdök elenne én magam is, erre tapasztalatból jöttem rá.

7. 6 tag köszönte meg Magdika üzenetét:

Belián jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Nov 2011
    Üzenet
    2
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Sziasztok,
    szeretnék én is csatlakozni hozzátok, és megosztani a tapasztalataimat. Majd igyekszem vissza is olvasni. Nekem is mindig száraz a bőröm. A sarkam is gyakran kireped. Sokat kell vele foglalkozni és mindig ápolni.

Belián jelenleg nem elérhető Gólya
    Regisztrált
    Nov 2011
    Üzenet
    2
    Köszönet
    0
    0 alkalommal
    0 üzenetét köszönték meg

Alapértelmezett

Idézet Eredeti szerző Belián Üzenet megjelenítése
    Sziasztok,
    szeretnék én is csatlakozni hozzátok, és megosztani a tapasztalataimat. Majd igyekszem vissza is olvasni. Nekem is mindig száraz a bőröm. A sarkam is gyakran kireped. Sokat kell vele foglalkozni és mindig ápolni.
    Jaj de sajnálom, hogy azóta nem jár erre senki, pedig olyan kevés helyen lehet erről a témáról beszélgetni.

11. oldal, összesen 11 ElsőElső ... 7891011

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •  
© Copyright 1993-2012 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!