Csak érdeklődni szeretnék, hogy valaki nem szedi-e a Lenkei Gábor féle vitaminkoktélt. Ha esetleg van valaki, érdekelne, hogy mit tapasztalt. Én szedtem egy hónapig, de állandóan beteg voltam, ezért abbahagytam. Valahol hallottam, hogy ez mellékhatás, amíg nem szokja meg a szervezet, de jó lenne mást is hallani erről.
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 47
-
2007-02-26 #1
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
Gyógyszerek, vitaminok a szövődmények ellen
Ahogy dr.s.s. kérte, ez lett az új topik a szövődmények elleni kezelésekről.
-
2007-02-26 #2
-
2007-02-26 #3
- Regisztrált
- Nov 2006
- Hol
- Dunaújváros
- Üzenet
- 7,781
- Blog bejegyzés
- 29
- Köszönet
- 199
- 275 alkalommal
184 üzenetét köszönték meg
MilgammaN
http://www.worwagpharma.hu/betegtajekoztato.aspx?ord=08
Az előző oldalról áttettem ide is azt a hivatkozást, amit dr.s.s ajánlott, szerintem feltétlenül érdemes megnyitni.
Camillának üzenem, hogy a MilgammaN-t nem javasolják terhesség alatt, én gondolom a terhességet megelőző időszakban sem. A gyógyszer részletes leírásában van feltüntetve. Azt, hogy magzatvédő vitaminnal együtt szabad-e szedni, azt pedig orvos döntse el, nem hiszem, hogy itt bármlyikünk is kompetens lenne ebben.
Molli! Köszi az oldalt, szerintem pörögni fognak az események.
Üdv mindenkinek: Kata
-
2007-02-26 #4
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
Ajánlom figyelmedbe:
Eredeti szerző eremit
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=127768
Én krimmi néven vagyok itt. Ide már leírtam, hogy én min mentem keresztül ezek miatt a lenkeis vitaminok miatt (meg tudod keresni a hozzászólásaimat). Mindenkit lebeszélek róla, de itt olvashatsz másról is, aki szintén csúnya dolgokat élt át a vitaminok miatt.
Arról nem is beszélve, hogy amennyi A vitamin van a készítményekben, az a babának árt, aki babára várva vagy baba alatt szedi, az magára vessen...
-
2007-02-26 #5
Gólya
- Regisztrált
- Jan 2007
- Hol
- Pest megye
- Üzenet
- 18
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Sziasztok!
Szed valaki doxium tablettát vagy kapszulát? Nekem kb 10 éve felírták, mert akkor kezdődő rethinophatiát észleltek és azóta szünet nélkül szedem. Nem igazán tudom, hogy miért kell szednem, mert egy orvos sem árulta el rendesen, úgy hogy meg is értsem. Azért nem tudom a tényleges okot, mert nálam rosszabb szemfenekes betegtársakkal beszéltem és ők nem szedik. Ha tudtok valami infót írjatok. Köszi.gady77
-
2007-02-27 #6
a doxium arra is való amire kaptad, de bővebben olvashatsz róla és minden más gyógyszerről a www.dr.info-n. Terhesség alatt nem lehet szedni!!!!!!!!!!
-
2007-02-27 #7
www.dr.info.hu igy kell behívni és a kereséseknél a gyógyszer neve szerint , vagy hatóanyag szerint is lehet keresni. Nagyon jó oldal mert itt minden forgalomban lévő gyógyszert gyógyászati segédeszközt meg lehet nézni át lehet tanulmányozni.
-
2007-02-27 #8
Gólya
- Regisztrált
- Jan 2007
- Hol
- Pest megye
- Üzenet
- 18
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Köszi Szolnok a válaszokat! Utána nézek.
A gyógyszereket (doxium, Miligamma) természetesen most nem szedem a terhesség miatt.gady77
-
2007-02-27 #9
Gólya
- Regisztrált
- Feb 2007
- Üzenet
- 21
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Köszi a válaszokat a Milgramma-ról!
Képzeljétek!Ma felhívtak a SOTE1-től, a nőgyógyászom közbenjárásával, és holnap már mennem is kell terhesség előtti vércukor beállításra. Még nem tudom ki lesz a kezelőorvos, de ha kijövök, beszámolok róla.
MEgpróbálok mindent megkérdezni, amit eddig nem tudtam, és majd megosztom veletek is.
Addig is minden jót! :
Camilla
-
2007-02-28 #10
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
Re: szép az élet! Éljek én!
Nem gondoltam volna, hogy egy topiknyitás ekkora örömöt tud okozni
Eredeti szerző dr. s. s.
Hasonló témák
-
[szexdoktor hír] Vigyázat! On-line árusításban a gyógyszerek 60%-a hamis
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-06-10, 07:31 -
[tüdőbeteg hír] A nitrogén-monoxid szerepe a gyógyszerek hatásában
dr.info team által, fórum: Tüdőbeteg.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-04-22, 01:54 -
[szexdoktor hír] Hamis gyógyszerek a piacon
dr.info team által, fórum: Szexdoktor.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-04-19, 01:30 -
[diabetes hír] Új gyógyszerek megjelenéséhez vezethet egy enzim működésének felfedezé
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-04-05, 02:22 -
[diabetes hír] Tavaszi nagytatarozás: bőrvédő vitaminok
dr.info team által, fórum: A Diabetesonline.hu friss híreiVálasz: 0Utolsó üzenet: 2008-03-04, 08:28

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel