Eredmények 11-tól/től 11-ig összesen 11
Téma: Szövődmények
-
2011-06-30 #11
Sziasztok!
megpróbálom összeszedni a gondolataimat ,de nem ígérem ,hogy a dátumok pontosak ,ugyanis nem szeretek visszaemlékezni ezekre a dolgokra,évekre és nem is akarok ezért sok mindent ,,töröl" az agyam és ezért nagyon hálás vagyok !!!!
valamikor '91 környékén találtak valamit a szememben aztán az szépen felszívódott,majd '96-ban amikor elég súlyos állapotban kórházba kerültem(még Erdélyben)akkor már ott egy szemvizsgálatnál jelezték ,hogy komoly a baj,de mivel ezt nekem otthon nem tudták kezelni ezért ide jöttem újra vissza('91-ben is itt voltam)és itt már nyáron meglézerezték mindkét szemem ,majd '97-ben meg is műtötték a bal szemem vitrectomiával.Sajnos ott tönkrementek az idegrostok és ezért nem sokat tudtak rajta segíteni ,így arra a szememre csak a széleken látok ,középen nem.Azóta Hála Istennek stabil mindkét szemem ,szóval nem kellett többet lézerezni ,de szürkehályog alakult ki mindkét szememen,ezért most a bal ,már műtött szememről azt vették le ,és majd ha már,,beérik" akkor a másikról is le kell venni.
Azt azért hozzáteszem ,hogy én speciális eset vagyok és ne aggódjatok ,hogy ez nálatok vagy bárkinél is így alakulhat ,hiszen nekem nem volt vércukormérőm 15 évig és akkor még havi 1 alkalommal reggel ,délben mért vércukor szerint állították be a cukraimat és azért kamaszként én is megkívántam 10 év után a fagyit-sütit és meg is ettem és a dokinőm sem volt szakmabeli ,szóval rosszkor voltam rossz helyen....
Az elején adtak Doxileket ,de most már nem ajánlanak semmit,talán rajtam már nem tud segíteni a vitamin?nem tudom ,bízom a dokikban és az Istenben!!!
Fehérje a vizeletemben nem tudom pontosan mióta van ,de magas vérnyomásomat is csak sok panasz után mérték meg otthon még '96-ban és akkor szedtem rá vérnyomáscsökkentőt hosszú évekig ,mivel ugye a vesém is károsodott vagyis az erek benne ,így átengedik a fehérjét a vizeletbe,ezért egész terhesség alatt volt fehérjeürítésem (most is van)és szedtem sok féle vérnyomáscsökkentőt ,de a vérnyomásom szülés után inkább alacsony így most csak pulzuscsökkentőt szedek néha.
Röviden ennyi az én történetem ,ha van valakinek kérdése szívesen válaszolok!lizzi
Spirit pumpa-NovoRapid inzulinnal
-
7 tag köszönte meg lizzi üzenetét:
Hasonló témák
-
ÁNTSZ: Milyen szövődmények fenyegetik a hetekig lélegeztetett várandósokat?
dr.info team által, fórum: Dr.Info friss hírek - cikkekVálasz: 0Utolsó üzenet: 2010-02-04, 09:54 -
Gyógyszerek, vitaminok a szövődmények ellen
kmolli által, fórum: Általános kérdések, hozzászólásokVálasz: 46Utolsó üzenet: 2007-09-28, 02:48

Állandó webcím/URL
About LinkBacks
Válasz idézettel