szia!
aranyos vagy h indítottál egy ilyen munkahelyi kérdésekkel foglalkozó topikot!
engem ez most nagyon érint!
ma sem voltak fényesek a cukraim,mert egyszerűen nem tudom beosztani az időmet...elfelejtek mérni..igy nem korrigálok és igy nem jó...
ma is hajtás,2en voltunk 85emberre...húzós,de meg fogom kedvelni,az a gyanúm
![]()
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 83
Téma: Új munkahely
-
2006-08-31 #1
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
85 üzenetét köszönték meg
Új munkahely
Gondoltam elindítok itt egy témát, mert ha jól számolom, holnaptól már nem lesz többet a régi fórum... Engem meg nagyon érdekel, hogyan boldogul Bogácsa az új munkahelyén!!!
Ma már jobbak voltak a cukraid, megint nagy hajtás volt?
-
2006-08-31 #2
bogácsa
-
2006-08-31 #3
Gólya
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Székesfehérvár/ Agárd
- Üzenet
- 27
- Köszönet
- 0
- 0 alkalommal
0 üzenetét köszönték meg
Szia Bogi és Üdv. Mindenkinek!
Látod, ez az az állapot, amiről én már írtam egyszer-kétszer, sokszor...
Tudom, hogy mi az amit átélsz, súlyosbítva azzal, hogy új a munkahelyed. Háááááááát nem irigyellek.
Ugye ez most a kötelező gyakorlati időd?Üdv.: Kovica
-
2006-08-31 #4
igen,ez kötelező gyakorlat..összesen 30 hét lesz..nem kevés igy bemelegítésnek...
tudom h te is hasonló cipőben jársz..dehát aki nem irodai,ülős munkát végez,hanem rohangálósat,annak még nehezebb a helyzete-a helyzetünk
bogácsa
-
2006-09-04 #5
Sziasztok!
Új vagyok itt, de passzívan már régóta olvasom a fórumot, és szinte "régi ismerőseim" vagytok.
Bogácsa: én akkor lettem cukorbeteg, amikor elkezdtem dolgozni.... 1 év után már kialakul a rutin, és akkor már jobban megy az időbeosztás is.
K_molli: hozzád annyi kérdésem lenne.... lassan mi is babázni szeretnénk.... érdekes hozzászólásaid vannak, és csak úgy üvölt a tapasztalat.
Üdv mindenkinek:
Zsuzsa :P
-
2006-09-04 #6
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
Szia és üdv itt!
Eredeti szerző zsuzsa7cat

Ahogy Naty már írta is, ő már 2 gyerekkel rendelkezik
, neki van aztán igazi tapasztalata 
Én Insulatardon és Humalogon vagyok még így terhesen (kb 1-2 hetem van még szülésig), Naty meg Actrapidon volt. A Lantusra kérdezz rá a Péterfyben, ha ez érdekel, kihez jársz? Most, hogy így írod, elbizonytalanodtam, hoyg talán rosszul értettem, hogy most már a Thaisz dokinő engedi a Lantust, ha aláírsz egy papírt (magyarul ez nem hivatalos dolog, nyilván nem kürtöli szét), de most én is rá fogok kérdezni megint csütörtökön, most megyek hozzá. Amúgy a neten találhatsz sok infot erről, főleg USA-beli terhességeket Lantussal.
-
2006-09-07 #7
no...megtisztítottam 42 szobányi hatalmas ablak és erkélyajtó felületet...lesutykoltam 20 ajtót..közben annyi vizet ittam mint a ló és plusz egy szenya is becsúszott...nem semmi izomlázam van!
mindez nem panaszkodás!nagyon kedvesek velem,jó a légkör!
a cukormérések mér nem olyan gyakoriak mint szeeretném-kellene,de majd az is alakul idővel!-csak ugy elszalad az idő!
bogácsa
-
2006-09-07 #8
- Regisztrált
- Aug 2006
- Hol
- Budapest
- Üzenet
- 2,870
- Blog bejegyzés
- 6
- Köszönet
- 3
- 111 alkalommal
Ha ennyi mozgás van a munkában, akkor a cukrod is tuti jó, nem?
Eredeti szerző bogácsa
-
2006-09-07 #9
igen,már-már alacsony
Eredeti szerző kmolli
bogácsa
-
2006-09-12 #10
a pohár erősen kezd betelni....
bogácsa

Állandó webcím/URL
About LinkBacks