Téma: Babázhatok
Az üzenet egyedüli megjelenítése
  #1406 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2010-01-23
tubi tubi jelenleg nem elérhető
Gólya

Regisztráció dátuma: Dec 2008
Hol: Budapest
Üzenet: 89
Alapértelmezett

hello

köszi az info-t. végül a sarkából vettünk (nem mertem a lábujjából, mert olyan kis mini volt ), kaja után 1 órával 6,3. kicsit magas, nem? reggel megismételjük éhomira, remélem, alacsonybb lesz, mert már aggódóm

mondjuk az a tény, hogy nagyon jól hízik és nem pisil extrém sokat, elvileg kizárja, hogy baj legyen. de sajna én ilyen aggódós vagyok

gripe water - igen, vettünk és el is kezdtük. nem tudom, ez használt-e, vagy csak az is elég volt, hogy kevesebbet, de gyakrabban eszik, de sokkal jobban van! mindenesetre kabalából folytatjuk a gripe watert Te hogyan adtad be? az első adagot kispohárból nem akarta meginni (amúgy iszik pohárból, úgyhogy nem ez volt a baj + elég extrém íze van ennek, nem csoda, hogy kicsit meglepődött...), utána híg kamillateával adtam be neki, most legutóbb bébiteával. de ugye sokak szerint nem kell plusz folyadék a bébinek... viszont ha minden kajával iszik kb. 10 ml-t (5 ml gripe water plusz kb. 5 ml tea a higításhoz), az napi 50-60 ml tea. ez belefér?

viszont azt észrevettük, hogy nagyon nyugtalanul alszik - főleg éjjel, de gyakran nappal is, alvás közben rövid időszakokra felébred, nyerít, trombitál, orrhangon nyöszörög. Molli, Te írtad, hogy Nektek is volt ilyen, én egy kicsit aggódom, hogy ez mégsem normális, ki ért ehhez? gyerekpszichológus, vagy neurológus? azt sem tudom, hogyan tudnám megmutatni nekik, mert ha normálisan fent van, nem produkál ilyet, meg ha nagyon mélyen alszik, akkor sem. mondjuk levideózhatom

Idézet:
Eredeti szerző kmolli Üzenet megjelenítése
Szia Tubi itt is

Lábujjból vettem vért, amikor ilyen picik voltak. Meg sem rezdültek, szerintem nem fogták fel, nem is érezték. Apa nevetgélt rájuk közben, miközben én galád módon megböktem a lábujjukat.

Még 1 dolgot nem írtál a hasfájásra, bár lehet, hoyg csak lemaradt: Gripe Water. Nálunk ez volt a leghatásosabb az összes közül. Még DMben is lehet kapni.
Válasz idézettel