sziasztok!
update-eltem magam a fórummal, rendes elmaradásom volt

olyan jó olvasni a saját történeteket, sok erőt ad!
mi röviden: szopival nincs előrehaladás, még a szoptanítnak adtunk egy esélyt, de az meg nem műkszik rendesen, pedig Ricsike aztán szopik, mint a gép

még a majdnem üres cicin is elvan sokáig, megnyugtatja.
sajna a hasfájás nem sokat javult, keveset alszik, sokat nyögdécsel, pedig már próbáltunk Infacolt, espumisant, meleget a pocira, masszázst (ez azért nem nagyon válik be, mert ha nem jól van, akkor feszíti a pociját és teljesen hatástalan a masszázs), tornáztatást. Olyan rossz látni, hogy sokszor tekereg, feszít, nyom. aztán néha olyan jó, amikor végre laza, nyugodt, nézelődős

már néha mintha mondani szeretne dolgokat

ami még aggaszt: a cukor-kérdés, vagyis az ő vércukra (nem tudok nem rettegni, hogy ő is cukros lesz, ugye mindketten azok vagyunk Apával, ráadásul az első 2 hétben sok nem tejmentes tápszert kapott...). rémlik, hogy talán valaki itt korábban írta, hogy mérte sajátkezűleg otthon a bébi cukrát. én szeretném megmérni, ha van biztonságos módja - sarkából vettetek vért? nem szeretnék csak azért laborba menni, hogy egy szúrást megejtsenek rajta, ha én is meg tudom tenni. vélemények?
köszi!
Tubi