Téma: Babázhatok
Az üzenet egyedüli megjelenítése
  #1404 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2010-01-22
kmolli logója
kmolli kmolli jelenleg nem elérhető
Moderátor

Regisztráció dátuma: Aug 2006
Hol: Budapest
Üzenet: 1,576
Blog bejegyzés: 5
Alapértelmezett

Idézet:
Eredeti szerző tubi Üzenet megjelenítése
sziasztok!
update-eltem magam a fórummal, rendes elmaradásom volt olyan jó olvasni a saját történeteket, sok erőt ad!
mi röviden: szopival nincs előrehaladás, még a szoptanítnak adtunk egy esélyt, de az meg nem műkszik rendesen, pedig Ricsike aztán szopik, mint a gép még a majdnem üres cicin is elvan sokáig, megnyugtatja.
sajna a hasfájás nem sokat javult, keveset alszik, sokat nyögdécsel, pedig már próbáltunk Infacolt, espumisant, meleget a pocira, masszázst (ez azért nem nagyon válik be, mert ha nem jól van, akkor feszíti a pociját és teljesen hatástalan a masszázs), tornáztatást. Olyan rossz látni, hogy sokszor tekereg, feszít, nyom. aztán néha olyan jó, amikor végre laza, nyugodt, nézelődős már néha mintha mondani szeretne dolgokat
ami még aggaszt: a cukor-kérdés, vagyis az ő vércukra (nem tudok nem rettegni, hogy ő is cukros lesz, ugye mindketten azok vagyunk Apával, ráadásul az első 2 hétben sok nem tejmentes tápszert kapott...). rémlik, hogy talán valaki itt korábban írta, hogy mérte sajátkezűleg otthon a bébi cukrát. én szeretném megmérni, ha van biztonságos módja - sarkából vettetek vért? nem szeretnék csak azért laborba menni, hogy egy szúrást megejtsenek rajta, ha én is meg tudom tenni. vélemények?

köszi!

Tubi
Szia Tubi itt is

Lábujjból vettem vért, amikor ilyen picik voltak. Meg sem rezdültek, szerintem nem fogták fel, nem is érezték. Apa nevetgélt rájuk közben, miközben én galád módon megböktem a lábujjukat.

Még 1 dolgot nem írtál a hasfájásra, bár lehet, hoyg csak lemaradt: Gripe Water. Nálunk ez volt a leghatásosabb az összes közül. Még DMben is lehet kapni.
Válasz idézettel