Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Eufrozina és Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.
A+ A A-

Receptek a következő kezdettel C

Csáky-rostélyos
  • Elkészítési idő: 2 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Csáky-rostélyos

A rostélyosokat vékonyra kiverjük, enyhén besózzuk, és meghintjük frissen őrölt borssal. Az apró kockákra vágott füstölt szalonnát üvegesre pirítjuk.

Csirkemell töltve
  • Elkészítési idő: 1 óra 30 perc
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Csirkemell töltve

A kicsontozott csirkemellet úgy vágjuk félbe, hogy egyik oldalán a két rész összefüggő maradjon. Sózzuk, s meghintjük kevés reszelt szerecsendióval.

Csirkecomb olasz módra
  • Elkészítési idő: 2 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Olasz

Csirkecomb olasz módra

A csirkecombokat (fejenként 1 db) megsózzuk, rozmaringgal, szurokfűvel fűszerezve a felmelegített olajban, mindkét oldalukat szép pirosra sütjük, és egy hőálló lapos edénybe vagy tepsibe szorosan egymás mellé fektetjük.

Csontleves
  • Elkészítési idő: 1,5 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Csontleves

A megmosott csontot leforrázzuk, és 4 liter hideg vízben, sóval feltesszük főni. 40-50 perces lassú forralás után beletesszük a sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a zellergumót, a karalábét, a kelkáposztát, a vöröshagymát, a fokhagymát, majd a gyömbért, a szerecsendió-virágot és a szemes borsot.

Cukkínis lecsó csirkével
  • Elkészítési idő: 20 perc
  • Elkészítés nehézsége: nagyon könnyű
  • Származás: Magyar

Cukkínis lecsó csirkével

Az étel zsírszegényen elkészítve könnyű ebédnek kíváló. Akár becsomagolva, másnap napközben felmelegítve is fogyasztható.

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!