Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Gellért és Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.
A+ A A-
Fogas bakonyi módon
  • Elkészítési idő: 1,5 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Fogas bakonyi módon

A megtisztított, felszeletelt halat legalább egy órán át besózva állni hagyjuk, majd felmelegített olajban a halszeletek mindkét oldalát átsütjük, és egy nagyobb lábosban félretesszük.

Ananászos sült alma
  • Elkészítési idő: 25
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Ananászos sült alma

Egy nagyon könnyen elkészíthető ananászos-almás desszert...
Vitaminsaláta
  • Elkészítési idő: 50 perc
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Vitaminsaláta

A tisztított sárgarépát és a retket vékonyan felkarikázzuk, enyhén megsózzuk, szűrt citromlével megöntözzük. Az alaposan megmosott fejes salátát kockákra vágjuk, de néhány levelet egészben hagyunk.

Gombával töltött pulykamell
  • Elkészítési idő: 1,5 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Gombával töltött pulykamell

A kicsontozott pulykamellet ferdén, rostjaira merőlegesen felszeleteljük úgy, hogy jó nagy szeleteket kapjunk. Enyhén kiverve besózzuk.

Diós metélt búzacsírával
  • Elkészítési idő: 1,5 óra
  • Elkészítés nehézsége: könnyű
  • Származás: Magyar

Diós metélt búzacsírával

A finomlisztet és a szójalisztet összekeverjük, majd beleütve a tojásokat, kevés vízzel tésztát gyúrunk. A szójaliszt valamivel több folyadékot igényel, de azért óvatosan, apránként adagoljuk.

Csáky-rostélyos
  • Elkészítési idő: 2 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Csáky-rostélyos

A rostélyosokat vékonyra kiverjük, enyhén besózzuk, és meghintjük frissen őrölt borssal. Az apró kockákra vágott füstölt szalonnát üvegesre pirítjuk.

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!