Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.
A+ A A-
Cukkínis lecsó csirkével
  • Elkészítési idő: 20 perc
  • Elkészítés nehézsége: nagyon könnyű
  • Származás: Magyar

Cukkínis lecsó csirkével

Az étel zsírszegényen elkészítve könnyű ebédnek kíváló. Akár becsomagolva, másnap napközben felmelegítve is fogyasztható.

Ratatouille, azaz francia lecsó
  • Elkészítési idő: 35 perc
  • Származás: Francia

Ratatouille, azaz francia lecsó

A ratatouille (ratatui) padlizsánból és más zöldségekből készülő hagyományos francia egytálétel. Szokás „mediterrán lecsó”-nak vagy „francia lecsó”-nak is hívni. Elsősorban Provence-ban készítik, különösen Nizzában. A valódi ratatouille szaftos és olvadósan kompótszerű.

Francia hagymaleves
  • Elkészítési idő: 30 perc
  • Származás: Francia

Francia hagymaleves

Ha gyors, egyszerű, de mégis nagyon "elegáns" levesre vágyik, ajánlom hogy tegyen próbát ezzel a francia hagymalevessel, bizonyos hogy nem éri csalódás!

Borjúbecsinált leves
  • Elkészítési idő: 1 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Borjúbecsinált leves

A borjúcombot vagy - lapockát kockákra vágjuk, a felmelegített olajon átfuttatva, enyhén megsózva, fedő alatt pároljuk.

Burgundi marhapörkölt
  • Elkészítési idő: 120 perc
  • Származás: Francia

Burgundi marhapörkölt

A burgundi marhapörkölt jellegzetes francia étel, melynek nélkülözhetetlen eleme a többféle zöldségből álló körítés, amely együtt fő a hússal.

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!