Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Péter napja van. Holnap Katalin és Kitti napja lesz.
A+ A A-

A Miskolctapolca Barlangfürdő lett az Év fürdője idén

Bővebben...Közönségszavazatok alapján a Miskolctapolca Barlangfürdő lett az Év fürdője az idén - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel hétfőn.

Utolsó frissítés: 2016. szeptember 06. kedd, 06:39

Találatok: 317

Hurrá, nyaralunk!

Bővebben...Amikor nyaralni indulunk, érdemes előre átgondolnunk, mit csomagolunk az útra és azt is, a pihenés alatt milyen terveink vannak. Mit szeretnénk megkóstolni, magunk fogunk főzni, a hotelben étkezünk vagy étterembe megyünk? Van-e olyan ételallergiánk, ami miatt oda kell figyelnünk étkezéseinkre, kicsi gyermek lesz-e a társaságban? A dietetikusok minden eshetőségre gondoltak és hasznos tanácsokkal látják el az utazókat.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 2947

A tavaszi kert veszélyei állatainkra

Bővebben...Itt a tavasz, kezdenek rügyezni a fák. Aki csak teheti, a kiskertben vagy a hétvégi telken tölti minden szabadidejét, hiszen rengeteg munka vár egy igazi kertészre. A nappalok hosszabbodásával, a fokozatos felmelegedéssel a növények újraélednek, és robbanásszerűen burjánzani kezdenek. Az ebben az időszakban elvégzendő munkálatoknak azonban mind ránk, mind állatainkra nézve lehetnek káros hatásaik, ezért fontos, hogy foglalkozzunk ezekkel.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 2782

Az egészségügyi limit a legfontosabb az utasbiztosításnál

Bővebben...Az utasbiztosításnál az egészségügyi szolgáltatás limitje főleg azokban az országokban fontos, ahol drága az ilyen ellátás, oda utazva korlátlan, vagy 50–70 millió forintos felső határral kötött biztosítást javasol a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 1838

Síelési lehetőségek Magyarországon

Bővebben...Az évszakhoz képest enyhe idő ellenére szerte az országban várják a síelőket a hétvégén a télisportközpontokban, bár a legtöbb helyen kénytelenek hóágyuzással feljavítani a pályák minőségét.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 1948

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!