Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
A+ A A-

A merevedési zavar, hogy ne legyen zavar

Bővebben...Minden férfi rendelkezik egy beépített egészség-barométerrel. Ez nem más, mint a pénisz. Amíg a merevedéssel nincs gond, rendben megy az élet. Amint azonban problémák jelentkeznek ezen a területen, az egészség sem 100 százalékos többé és a férfi önértékelése is jelentős csorbát szenved.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2016. augusztus 09. kedd, 08:36

Találatok: 4633

Férfi meddőség: mesterséges hímivarsejteket hoztak létre

Bővebben...Mesterséges úton hoztak létre hímivarsejteket francia kutatók ősivarsejtekből (spermatogoniumok), amivel állításuk szerint a jövőben forradalmasítani lehet a férfi meddőség kezelését.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 1135

A hőhullámok és a menopauza más tünetei akár 14 éven át tarthatnak

Bővebben...A hőhullámok és a menopauza más tünetei átlagosan mintegy hét évig tartanak és akár 14 éven át is jelentkezhetnek, tehát sokkal tovább, mint korábban vélték - derült ki egy nagy létszámú, hosszú távú amerikai kutatásból.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 2863

Egyénre szabott hüvelyi baktériumok

Bővebben...Friss kutatások szerint, a hüvelyben alapállapotban jelenlevő baktériumok minden nő esetében más és más típusúak, sőt ugyanabban a nőben is megváltozhatnak akár egészen rövid idő alatt.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 6083

Amikor a szex nem öröm...

Bővebben...A XX. század első felében a klasszikus nemi betegségek, mint a szifilisz és a gonorrhoea igen elterjedtek voltak Magyarországon. A betegek (és partnereik) felkutatásával, a penicillinkezelés bevezetésével a század közepére javult a helyzet, de az öröm korainak bizonyult – a betegek száma ismét emelkedni kezdett – írja a Semmelweis Figyelő.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 8371

Endometriózis a rejtélyes női betegség - van megoldás

Bővebben...Endometriózis – orvosi szaknyelven így ismert az a betegség, amelyről főként az utóbbi években esik több szó. Régebben is tudtak róla az orvosok – mondja Fülöp István, a Róbert Károly magánklinika meddőségi részlegének vezető főorvosa –, de mivel a diagnosztikai lehetőségek, az eljárások és a technikai fejlettség nem volt olyan fokon, mint ma, nehezen ismerték fel ezt a betegséget.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 8978

A láthatatlan ágyéki izmok edzése nőknek

Bővebben...Gondolták volna, hogy a rossz testtartás nemcsak a gerincnek árt, de olyan súlyos problémákért, betegségekért is felelős lehet a nők esetében, amelyek a medencében jelentkeznek, és rettentően ronthatják a hölgyek életminőségét, folyamatos fájdalmat okozhatnak, vagy akár komplikált, kockázatos műtétekhez vezethetnek

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 7947

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!